©Bob-Kont Kft.

LOMTALANÍTÁS-rakodóval

KÍMÉLJE MAGÁT, ÓVJA KÖRNYEZETÉT!

Rakodó munkás biztosítása

Miért egyszerűbb, ha nem pusztán lomtalanítást rendel cégünktől, hanem rakodómunkást is igényel?Önnek elegendő a lomtalanítás megkezdésekor a helyszínen lenni, valamint a munka végeztével átvenni a kiürített (akár kitakarított) helyiséget - a többit munkatársaink mind megoldják Ön helyett!


Legyen szó kert, padlás, pince, családi ház, bérház, panellakás, iroda, üzlethelyiség stb. lomtalanításáról akár a X. emeleten, akár egy dohos pincében, a terület teljes lomtalanítását elvégezzük Ön helyett.


Munkatársaink megfelelő rutinnal rendelkeznek, hogy egy lomtalanítás során az ott élők/dolgozók jogos igényét a rendhez és a nyugalomhoz messzemenőkig tiszteletben tartsák! A lifthasználatból eredő problémákat korrekten tudják kezelni, a lépcsőházat a lomtalanítás végeztével rendben hagyják ott stb. - hisz tudjuk, hogy mi eljövünk, de Ön a lomtalanítás végeztével is a házban fog élni!


Biztos lehet benne, hogy az általunk elszállított lom, sitt, hulladék nem egy erdő szélén - vagy illegális hulladéklerakóban végzi majd! Hulladékszállítási tevékenységünket a 37363-2/2011 sz. hulladékszállítási engedélyünk alapján végezzük.

 


Bővebb információ, lomtalanítás megrendelése:


Óvári Miklós ügyvezető

Mobil: +36 20 511 2890

Fax: +36 26 368 158

e-mail: info@lomtalanitasrakodoval.hu